MERSİN / SİLİFKE - Atatürk Ortaokulu

Mehmet ALTINDAĞ - Okul Müdürü

1980 yılında Mersin´de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Mersin´de tamamladı. 2002 yılında Hatay/Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim-iş Öğretmenliği Bölümünden, 2012 yılında Trabzon/Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftişi ve Planlaması alanında tezsiz yüksek lisansını tamamladı.

2002 yılında ilk görev yeri Adana ili Ceyhan ilçesinde Resim Öğretmeni olarak göreve başladı. 2005 yılında aynı okulda Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 2006 yılında Adana İli Feke ilçesinde  Feke Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Vekilliği yaptıktan sonra İmamoğlu Anadolu Lisesine Resim Öğretmeni olarak görevlendirildi. 2010 yılında Mersin Mehmet Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesine Resim Öğretmenliği, 2011 yılında Davultepe Lisesi Müdür Yardımcılığı, 2012-2022 yılları arasında ise Tarsus Şehit Halil Özdemir Fen Lisesinde Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

13/09/2022 tarihinde Silifke Atatürk Ortaokulu Müdürlüğüne atandı. Halen bu görevine devam etmektedir.