MERSİN / SİLİFKE - Atatürk Ortaokulu

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı okul aile birliği olağan genel kurul toplantısı ve 1. dönem 1. veli toplantısı 05.kasım.2017 pazar günü saat 14:00´ da okulumuz kantini toplantı salonunda yapılacaktır.

Seda GÜR

Atatürk Ortaokulu Müdürü

Fatih NUR

Okul Aile Birliği Başkanı

GÜNDEM           :

1.Açılış yoklama,

2.Saygı Duruşu (1 Dakika-Başöğretmen M.Kemal Atatürk ve Şehitlerimiz için) ve İstiklal Marşı.

3.Başkanlık Divanı Seçimi (Açık oyla 1 Başkan 2 yazman )

4. Okul müdürü Seda GÜR’ün  eğitim-öğretimle ilgili konuşması.

5. Okul Aile Birliği Başkanı Fatih NUR’un konuşması

6.Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Fatma ER’in  konuşması.

7.Bir önceki döneme ait Yönetim Kurulu faaliyet raporunun görüşülmesi ve ibra edilmesi.

8.  Bir önceki döneme ait Denetim Kurulu faaliyet raporunun görüşülmesi ve ibra edilmesi .

9.Yeni Yönetim Kurulunun seçimi (Veliler arasından (5 Asil, 5 Yedek üyeyi açık oylamayla)

10.Yeni Denetim Kurulunun seçimi (Veliler arasından (1 Asil, 1 Yedek üyeyi açık oylamayla)

11. Okulun ihtiyaçlarını dikkate alarak yönetim kurulunca hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi,

12. Yeni Yönetim Kurulunun bağış toplama ve harcama yapma konularında yetkilendirilmesi,

13. Okulun eğitim ve öğretimde kalite ve başarının yükseltilmesine ilişkin önerilerde bulunulması,

14. Kulüplere gönüllü veli seçimi

a) Sosyal Etkinlikler Kuruluna 2 asil, 2 yedek üye seçimi,

b) Rehberlik ve Psikoloji Danışma Hizmetleri Yürütme Kuruluna 1 asil, 1 yedek temsilci seçimi,

15.Dilek ve Temenniler

16.Sınıflarda öğrenci durumlarının görüşülmesi.

Yayın: 24.10.2017 - Güncelleme: 25.10.2017 18:12 - Görüntülenme: 62